10x10
default
Hus bygga/köpa/fixa
Sugen på att köpa eller bygga det där drömhuset du länge längtat efter? Vi har samlat lite bra länkar som kan hjälpa dig förverkliga drömmarna. Vi har dessutpm länkar till bra hjälp för dig som vill fixa till huset när det väl är ditt.

Tänk på att om du köper hus så är det viktigt att du kollar huset noga innan köp. Undersökningsplikten som den kallas står inskriven i lagen (Jordbalken) och den lägger ett jättestort ansvar på köparen.

Kom sedan ihåg att anäla din nya adress när du har flyttat enklast till svensk adressändring med länk här till höger.
Skandiamäklarna
Här finns objekten i Båstad, frankrike, skärgården eller varför inte stockholms innerstad. Skall du sälja får du en kostnadsfri värdering.
Björns Bostadsbytare
Byta bostad? Björns bostadsbytare har funnits sedan 1997 och här byter du din hyresrätt eller varför inte din villa eller din bostadsrätt.
Folksam
En av de stora drakarna på försäkringar. Hjälper dig få ett bra skydd för ditt drömhem.
Ikanobanken
Behöver du hjälp att finansiera ditt hus eller lägenhetsköp? Hjälpen finns i mörka Småland. Ikanobanken utmanar de andra med lägre räntor.
Insplanet
Alla bostäder behöver försäkringar. insplanet hjälper dig att hitta rätt försäkringar till rätt pris.
SEB
Stora banken kan ge dig hjälp till både stora och små lån för att fixa ditt drömboende.
Bytalya.com
Byta, sälja eller hyra? På Bytlya finns möjligheter! Bytlya använder en avancerad matchningsmotor för att söka fram relevanta bostadsbytenl.
Anticimex
När du skaffat dig dit hem så behöver du skydda det. Mot fukt, mögel, svamp och skadedjur. Anticimex hjälper dig med allt detta.
SBAB
Sysslar endast med huslån och inget annat. Är marknadsdrivande på låga räntor så det kan vara värt med ett besök.
Adressändring
Byta adress? Då gäller det att se till att få en adressändring gjord. På sajten finns dessutom de numera klassiska flyttsketcherna om Lars och Lena.