10x10
default
Tecknade Serier
Humor, spänning och fantasikittlande det är vad tecknade serier ger mig. Här har vi några av dem som har dagliga strippar på nätet.

Serier både för narn och för vuxna. Vissa är på svenska andra är på engelska, de som är på engelska är utmärkta med (eng).
Foxtrot (eng)
Bill Amends serie om den lite skruvade familjen får åtminstonde mig att dra på smilbanden. Tyvärr så slutar Bill att teckna dagliga strippar efter 2006, men har lovat ett avsnitt varje söndag.
Knasen (eng)
Mort Walkers klassiska serie innehåller ett fantastiskt persongalleri som: Fröken Fröjd, Schassen, hunden Otto, Knasen och general Svammelman.
Dilbert (eng)
Ingen överlever en arbetsdag på ett kontor utan att läsa en Dilbert. Scott Adams figur huserar på ett kontor som får The Office att verka helt normalt.
Sigges Lagun (eng)
Min favorit i Jim Toomeys serie Sigges Lagun är givetvis hajen och hans ständiga problem med hajflickan.
Trollkarlen från Id (eng)
Klassisk serie om en härskare och trollkarl som har det lite motigt med sina korkade underståtar. Brant Parker är mannen bakom det hela.
Monty (eng)
I Jim Meddicks serie finner vi korkade Monty. Han har ibland en attityd mot andra som får Freddy på Elmstreet att framstå som den vänlige grannen.
Rocky
På Rockys hemsida finns det hela 479 seriestrippar att njuta av. Det är de första 479 som Martin Kellerman.
Hälge
Lars Mortimers fantastiska älg, Hälge har ständiga problem, speciellt i Älgjaktstider.
Gustav (eng)
Gustav - Garfield är den lite speciella katten med ATTITYD. Han terroriserar sin husse Jon och hans korkade hund Ådi
Bizarro
Bizarro av Dan Piraro är lite speciell. Eller som grannens son sa till min då tioårige son när han såg en Bizarrotidning hemma - Får du läsa sådant?

11. Wulffmorgenthaler