Vad innebär nikotinpåsar?

Vad innebär nikotinpåsar?

Nikotinpåsar är en variant av snus som inte innehåller tobak.
Det är en typ av snus som snabbt utvecklas och där det hela tiden kommer ut nya smaker och företag som vill vara med.
Även Swedish Match som tills nu bara har erbjudit klassiker som General och Göteborgs rapé har tagit fram en variant av General som är tobaksfri.
Det är General XR som tagits fram och detta är ett riktigt bra alternativ av originalet där man inte ska märka några större skillnader.

Det finns såklart många smaker som är unika för just nikotinpåsar så man kan utan problem variera sig och ha flertalet smaker samtidigt till hands.
Fördelarna med nikotinpåsar är bland annat att dom inte missfärgar tänderna och är lite mindre i portionsstorlekarna.
Detta innebär att det inte putar ut så mycket under läppen så det medför ett mer diskret snusande som kan passa under arbetstid som exempel.

Gillar man mintsmak på sin snus så ska man kika närmare på Velo vars sortiment har mint i flera olika varianter, allt ifrån en vinterstorm under läppen till frisk tropisk smak med mint.
Nikotinpåsar är veganska och innehåller bara naturliga ingredienser och smakämnen tillsammans med nikotin.
Känner man på en prilla så känns det nästan som att det är ett pulver i dom och det är i princip rätt, man använder tuggummimassa som är naturgummibas att fylla upp med.
Själva påsen är gjord av växtfibrer som är neutrala i smaken.

Eftersom nikotinpåsar är så pass neutrala i smaken så man kan riktigt spännande smaksättningar som inte hade fungerat annars.
Lyft Caribbean Spirit smakar som den klassiska drinken Piña Colada med en lite nötig underton, här har du ett bra exempel på smaksättning som inte hade fungerat med den skarpa tobakssmaken. Det finns nya smaker som dyker upp regelbundet, vilken blir din nya favorit?