Varför anlita en städfirma?

Varför anlita en städfirma?

Att städa är för många avkopplande, men för dom allra flesta ett nödvändigt ont. Är du i kategorin som inte gillar att städa, så finns det ett alternativ, anlita städfirma stockholm. Det gör att du får mer tid över till annat än just den där tråkiga veckostädningen.

Den extra fritiden du helt plötsligt får kan du använda på att gå en långpromenad, shopping, träffa vänner osv. När du kommer hem är huset eller lägenheten ren och fin. Du kan då sätta dig i soffan, i stället för att ta fram dammsugaren. Det gör att du går från en tråkig städdag till en känsla av lyx, något som du får genom att anlita en städfirma.

Vilken städhjälp behöver du?

De flesta städfirmor erbjuder olika typer av städning. Kanske har du bara behov av att de ska dammsuga din bostad, eller så vill du att de ska göra allt. Något som ofta inkluderar att de torkar dina golv, dammtorkar, rengör toaletten osv. Oavsett vad du behöver, begär en offert på den typ av städning som passar ditt behov. Kom ihåg att du också måste specificera hur ofta du vill att de ska städa hos dig.

Andra tillfällen för att anlita en städfirma

Det är inte bara vardagsstädningen av ditt hem som du kan anlita städfirma stockholm till. Du kan också anlita en städfirma för att utföra en flyttstädning, fönstertvätt, och kanske har du också ett kontor som behöver städas. Därför är valet enkelt, nästa gång du behöver städning väljer du de som är specialister på området.

Nytt om rutavdrag

Visste du att från den 1 januari i år är taket för hushållsnära tjänster på 150 000 kronor, och inte 100 000 kronor som det var i 2020. Det betyder att om du utnyttjar dig av detta, kan du spara 50 %, vilket blir 75 000 kronor per person och år. Gör slag i saken, be om en offert redan i dag och få mer tid över till annat.