Skönhetsprodukter som trendar

Skönhetsprodukter som trendar

Skönhetstrender kommer och går men att behålla en stark hudvårdsrutin med rätt ingredienser för din hudtyp står sig starkt genom alla år. Vet du inte vilken hudtyp du har men vill ändå komma igång med en aktiv hudvårdsrutin? Då kan det vara på sin plats att göra ett hudtest för att få svar på hur din hud fungerar. Du får svar på vilka produkter du bör fokusera på för att uppnå det resultat du vill med din hud.

Nedan följer en lista med några hudvårdsprodukter som är populära tack vare dess härliga ingredienser. Kanske hittar du någon ny favorit!

Dermalogica Clear Start FlashFoliant är en exfoliering för ansiktet som inte behöver tvättas av. Vid applicering kommer produkten börja skumma och löser därmed upp orenheter och tilltäppta porer för att motverka att nya utbrott blossar upp. Exfolieringen återfuktar och jämnar ut. Innehåller bland annat BHA-syra som löser upp talg och dämpar inflammation i huden.

Filorga Hydra-Filler är en kombinerad dag- och nattkräm som passar normal till torr hud. Fungerar även som en djupt återfuktande mask. Ansiktskrämen hjälper huden att bygga upp sin egen barriär samtidigt som fina linjer orsakade av torrhet minskar i synlighet. Produkten innehåller tre olika typer av hyaluronsyra för att ge maximal återfuktning och samtidigt jämna ut.

Filorga optim-eyes är en kombinerad ögonkräm med trippelverkande effekt. Tack vare den här kommer dina ögon inte se trött ut längre. Produkten innehåller en formula som ger hudområdet kring ögonen en extra boost och kylande effekt för att dämpa svullnad och trötthet. Ett hett tips är att förvara dina ögonprodukter i kylskåpet för att få ut optimal effekt vid användning. Denna kräm kan även användas som en ögonmask genom att applicera ett tjockare lager runt ögonområdet. Låt då masken verka i ca 10 minuter innan du tar bort och fortsätter med din hudvårdsrutin.