Långvariga skönhetsbehandlingar som inte är permanenta

Långvariga skönhetsbehandlingar som inte är permanenta

Skönhetsbehandlingar är vanligare än någonsin idag och för många handlar det om att framhäva vissa drag i sitt ansikte. Fördelen med många behandlingar är att de är långvariga men inte permanenta. Det betyder att du alltid kan ”ångra dig” utan att behöva lasra bort något likt en tatuering du kanske inte vill ha kvar på kroppen. Fördelen med dessa skönhetsbehandlingar är även att de går att fylla på, så att de känns permanenta för dig. Samtidigt kan du alltid ha med dig att det inte är en behandling för livet, så skulle du vilja gå tillbaka till hur det var innan är det inga problem då det försvinner med tiden, ett exempel på det är fillers.

Nedan följer några vanliga skönhetsbehandlingar som är populära att utföra. Läs mer om behandlingar, kanske kan någon passa dig?

Filler i käklinje är en behandling som blir allt vanligare då många önskar en mer markerad och framträdande käklinje. Det resultatet går att uppnå med hjälp av fillers. Med dessa hjälp går det att omforma och markera linjer som skapar intrycket av att du har lite skarpare drag i ansiktet. Vi tycker det här är ett bra val för den som önskar mer symmetri i ansiktet med hjälp av denna ansiktskonturering. Precis som tidigare nämnt ger det här ett långvarigt resultat men inte något som är permanent.

Fillers vid tinningar kan vara aktuellt när du känner att du har förlorat volym vid det området, vilket faktiskt händer alla med åldern. Ju äldre du blir desto mer kommer huden tappa sin volym och fyllighet. Just vid tinningarna kanske inte är det området du tänker på först ska synas men det kommer göra en betydligt större skillnad än vad man kan tro.

Fillers kindben är perfekt när du vill få mer framträdande och definierade drag i ansiktet. Kanske känner du att vissa områden i ansiktet tappar lite i volym och då kan fillers vara att rekommendera för att bibehålla den volymen. Med fillers kommer rynkor och fina linjer att slätas ut. Du får direkt effekt och likaså här är behandlingen långvarig men inte permanent