Bra produkter för håret

Bra produkter för håret

Om du har torrt eller lockigt hår vet du säkert att håret lätt kan bli frissigt av friktion och fuktigt väder. Faktum är att du med lockigt hår har av naturen oftast ett torrare hår än ett rakt och därför kan det vara extra viktigt med rätt produkter om du har ett lockigt hår. Att välja rätt produkter och fokusera på en bra hårvårdsrutin kommer du hjälpa ditt hår att hålla sig friskt och fint. Vi kan varmt rekommendera Olaplex och deras olika produkter. Kanske känner du till märket men inte riktigt vet vilka olika varianter som finns? Då har du kommit helt rätt!

No.3

Den kanske mest kända produkten från märket är Olaplex No.3 Hair Perfector, som också var den första produkten för hemmabruk. Det unika med Olaplex är att det går in i håret och lagar skadade svavelbindningar och på så vis stärker håret. Det här är en perfekt behandling för dig som har blekt håret eller stylat mycket med värmeverktyg.

No. 4

Om du upplever att ditt hår känns torrt och har kluvna toppar rekommenderar många frisörer Olaplex No.4 Bond Mainenance Shampoo. Det är en mild behandling som återfuktar och sammanlänkar brutna bindningar i håret. Det rekommenderas att komplettera med balsam från samma märke för att stärka håret och ge maximal effekt.

No. 6

Olaplex no 6 är en vårdande, mjukgörande leave in kräm från Olaplex. En stylingcreme som återfuktar, skyddar, reparerar och tar bort frizz.

Använd en bra hårolja

Välj återfuktande och reparerande produkter när du tar hand om ett lockigt eller torr hår. Håll en bra balans mellan fukt och protein för att hålla håret starkt och friskt. Om du är osäker på vilka produkter du ska välja rekommenderar vi att du kollar med din frisör om vad som passar ditt hår bäst.