Dubbeltrubbel i storstan.

Dubbeltrubbel i storstan.

Olyckor händer så himla lätt och många gånger står man maktlös inför konsekvenserna.
Det är inte alltför ovanligt att man faller när man kör elscooter och i samma veva tappar sin mobiltelefon så att skärmen spräcks.

Som tur är så brukar man kunna få båda prylarna lagade på samma ställe samtidigt.
Att reparera Xiaomi 365 är ganska lätt eftersom det utan problem går att få tag på reservdelar till denna modellen.

Det beror på att det är den mest sålda elscootern i världen och det finns massor som äger dom redan.
Mobiltelefonen med trasig mobilskärm fixas med i ett nafs utan problem så länge det inte är en ovanlig modell där skärmen behöver specialbeställas från Kina.

Det är bra för miljön att reparera sina prylar istället för att  kasta och köpa nytt, det är oftast inget fel på telefonen när skärmen spräcks så man får tillbaka den som ny igen.
Äldre mobiltelefoner kan må bra av ett batteribyte av mobilbatteri där man får tillbaka mer än en hel dags batteritid igen.

Idag är mobiltelefoner väldigt avancerade och innehåller samma typer av komponenter som en vanlig dator där allt är miniatyriserat och monterat på samma kretskort.
En mobiltelefon är inte bara ett kommunikationsmedel utan även en spelplattform för roliga spel, social kontakt med vänner och intressegrupper, Mediaspelare som det går att se film och lyssna musik på samt en kamera där man kan lätt ta bilder och spara sina minnen.

Nätverkshastigheten i mobilnätverket är ganska hög idag som möjliggör ständig uppkoppling där man kan få notiser eller titta på material under tiden som det laddas ner till enheten, detta kallas för att streama media.

Idag är det i princip krav på att äga en dator eller mobiltelefon eftersom man nuförtiden gör sina bankbesök via internet och identifierar sig med bank-id till olika myndigheter och tjänster